צ'מפיקס עזרה

דיון מתוך פורום  הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?

13/10/2012 | 08:29 | מאת: דני

בן 74, מעשןשנים רבות, סובל מ-COPD,פרפור פרוזדורים ומקבל קומדין.נוטל צ'מפיקס קרוב לחודש והפסקתי לעשןמזה 12 יום.לאחרונה התכווצויות שרירים ברגליים, שגם כאשר ההתכווצות חולפת נותרת תחושת כאב של לפני ההתכווצות. חוויתי גם כאבים בחזה בסגנון התקף לב, ענין הלב נשלל ע"י רופא, חולשה כללית ועייפות קשה, (לעניין העצבנות והחלומות הרעים איננימתייחס - איתם אני מתמודד). האם להוריד את המינון? האם להחליף בזייבן? מה עושים? אודה מקרב לב על התייחסותך.

קודם כל עליך לדעת שפינוי הקומדין משתנה עם הפסקת העישון, מה שדורש ניטור צמוד יותר בתקופה הקרובה שנית, האם אתה נוטל סטטינים ? שיכולים להסביר ההתכווצויות ברגליים שלישית, נסה תוספת של מגנזיום ו/או קיו 10 רביעית , אומנם התכווצויות אינה תופעת לוואי אופיינית לתרופה, אבל יכול לנסות כן להוריד לכדור יומי ולראות אם יש לזה השפעה ההמלצה היא להמנע מפעילויות שגוררות עישון בחודשים הראשונים שלאחר הפסקת העישון שנית היא לעבוד על פירוק התניות על כך שאפשר לשתות בלי לעשן את זה עושים לרוב בהכנה לגמילה אולי תכין מראש מוצר אחר במקום סיגריה בכל פעם בו אתה שותה בכל פעם שאתה בא לעשן שחזר בפניך את הסיבות שהחלטת להפסיק ואת מה שזה דרש ממך ד"ר מיכאל ויינפאס, רופא מומחה לרפואת משפחה, גמילה מעישון ורפואה טבעית עמוד פייסבוק : ד"ר מיכאל ויינפאס מוזמנים לעשות לייק לעמוד אתר www.refoua.co.il

14/10/2012 | 08:21 | מאת: דני

תודה לך מאד על התשובה - עדיין אני מודאג באשר לעניין הכאבים הקשים בחזה אותם חוויתי (ראה המייל הראשוני שלי)?

מנהל פורום הפסקת עישון - איך להפסיק לעשן?