עין שמאל נימים אדומים טשטוש בראיה

דיון מתוך פורום  גידולי עיניים בניהול עמותת לראות

24/02/2019 | 11:06 | מאת: א

בבדיקת הרחבת אישונים נמצא שעין שמאל קטנה מעין ימין ברשתית זרימת הדם חלשה קוצר ראיה. בעין שמאל וימין נראים המון נימים אדומים. רואה מטושטש וכאבים בעין ובעורק מעל העין. מדדים sph+3.25 עצב ראיה pink optic disc

שוב, ללא תמונה קשה להתייחס. אם נבדקת לאחרונה ע"י רופא עיניים בהרחבת אישונים, רוב הסיכויים שאין גידול בעין. בתלות במיקום כלי הדם עלול להיות גידול בגוף העטרה (שלא ניתן לראות אפילו בהרחבת אישונים, אלא רק עם אולטראסאונד) או בפני שטח העין. אם את חוששת, את מוזמנת לבוא ולהבדק.

מנהלי פורום גידולי עיניים בניהול עמותת לראות