סחרחורות ואיבוד שיווי משקל

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

12/10/2009 | 21:56 | מאת: עפרי

יש לי תחושה כבר יותר מ-10 שנים אחרי כל פעילות תנועתית שהראש ממשיך בתנועה. בנוסף לכך במצב של עייפות ומערכת חיסונית ירודה אני נוטה לחוסר יציבות עד איבוד שיווי משקל ממשי. ומידי כמה חודשים תוקפות אותי סחרחורות קשות שיכולות להמשך 24 שעות. הרופאים שוללים גידול בראש, פגיעה צווארית, פגיעה בעצב השמיעה וחסרים גופניים... לעומת זאת לגבי תסמונת מנייאר הם חלוקים בדעתם, מכיוון שאני לא סובלת מטינטון ולא מירידה דרמתית בשמיעה מה שמתאים לחולי מנייר. אני חסרת אונים כי הגעתי למצב שנסיעות ארוכות, טיסות ופעילויות ליליות הפכו בשבילי לסיוט. נסיתי פיזיותרפיה וסטבולרית אך זה לא ממש עזר לי,בעצת רופא אני לא אוכלת תוספת מלח לא קופאין ולא שותה יין.אני לוחת לעיתים קרובות בטהיסטין ובמקרים חמורים משלבת את זה עפ פראמין. שאלתי- האם אפשר לחזק את מערכת שיווי המשקל כדי לשפר את איכות חיי? אני חסרת אונים לחלוטין כי עם כל הקידמה אפילו המומחים הטובים ביותר לסחרחורות לא הצליחו להקל עליי או להסביר לי ממה באמת אני סובלת. אשמח לשמוע דעתך תודה

13/10/2009 | 08:48 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום האם את סובלת או סבלת ממיגרנות? בברכה ד"ר בן דוד

13/10/2009 | 16:37 | מאת: עפרי

בעיקרון לא, אך אני מודה שלפעמים הסחרחורת מתפתחת לי מכאב ראש שנראית לי כמו מיגרנה. מדוע אתה שואל???

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)