טינטון קבוע לאחר הרדמה ספינלית

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/12/2016 | 15:11 | מאת: שלמה

עברתי ניתוח בקע מפשעתי בהרדמה מקומית והיו לי אחר כך כאבי ראש עזים וטינטון בשתי האזניים בהתחלה רצו לעשות לי BLOOD PACTH אבל הוחלט להמתין מספר ימים משום שברוב המקרים זה עובר לבד. ואכן עשרה ימים לאחר הניתוח הכאב ראש חלף כמעט לגמרי ,אבל הטינטון התחזק ולא מפסיק לרגע .ויש ימים שהוא יותר חלש אבל שוב מתחזק בבוקר.עשיתי בדיקות שמיעה והכל בסדר. מה אפשר לעשות והאם יש סכוי שזה יחלוף? אני בגיל 65. בתודה מראש

10/12/2016 | 22:40 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום שלמה הם הטנטון יחלוף , לא כתבת כמה זמן אתה סובל מזה. ראיתי מקרים שהטנטון חלף גם כעבור שנה. הטיפול שיכול לעזור זה טיפול קוגניטיבי הרפייתי עם תרגול שליטה במתח ובתשומת הלב וכן מיסוך חלקי ע"י רעש לבן בכל שעות השקט. בברכה ד"ר יעקב בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)