trt לטיפול בהיפראקוזיס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

14/11/2016 | 17:01 | מאת: ליאת

שלום רציתי לשאול לגבי טיפול trt בהיפראקוזיס וטיניטוס? האם אתה ממליץ? האם הטיפול בtrt יכול להפחית את הכאבי אוזניים? הטינטון שלי יחסית חלש ונסבל אבל ההיפראקוזיס מתבטא בכאבי אוזניים כרוניים יום יומיים וחוסר נעימות שמפריעים לי כבר כמה חודשים.. הכאבים מתחזקים ומתחילים מצלילים טיפה חזקים, אך קיימים ומתחילים גם בלי קשר לצלילים אלא באופן כללי. אני שמתי לב שהכאבי אוזניים החמירו לי מתרופות שלקחתי לטיפול בבטן שלי ובאחד מהם היה רשום "איבוד שמיעה" ולא שמתי לב, לאחר חודש לקחתי עוד תרופה לטיפול בבטן ולא היה רשום תופעת לוואי באוזניים בעלון שלה לכן לקחתי, והכאבי אוזניים החמירו שוב ועכשיו הם ממש חזקים ואני מפחדת שזה לא יחזור להיות כמו שהיה. ואתה יכול בבקשה להסביר לי מזה בדיוק טיפול trt? איזה טיפול אתה הכי ממליץ להיפראקוזיס ולכאבי אוזניים? והאם ההיפראקוזיס וכאבי האוזניים יכולים להיפחת ואף לעבור? תודה רבה.

15/11/2016 | 19:58 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

TRT הכוונה לחשיפה לרעש חלש בכל שעות השקט. בצורה קלסית משתמשים באוזניות מפיקות רעש חלש. בצורה שיטחית ניתן לאמר שהחשיפה למיסוך חלקי זה גורמת להסתגלות המוח לרעש וכך מוריד הרגישות לרעש במצבי היפראקוזיס.כדאי ללמוד גם טכניקות של הרפיה . מתח מחמיר מטרד ההיפראקוזיס. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)