חולשה קלורית במבוך ימין

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/07/2016 | 12:27 | מאת: ליזי

שלום סובלת מסחרחורות, ריצוד ובחילות בבדיקת ENG חולשת מבוך ימין 49% ללא העדפה כיוונית (12%) האם מדובר בנזק קבוע לאוזן? האם ניתן לטיפול?

20/07/2016 | 09:55 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ליזי חולשה קלורית מצביעה על פגיעה במערכת שווי המשקל באוזן הפנימית .קשה לדעת לגבי האפשרות שתחלוף. עד 25% חולשה זה עדיין בתחום התקין כך שהחולשה אצלך(49%) לא מאד חמורה. מכל מקום במשך הזמן ובמיוחד עם פיזיותרפיה ווסטיבולרית צפוי שיפור משמעותי בתלונות. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)