הרגעת התקפי טנטון..

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

29/02/2016 | 20:51 | מאת: עייפה

לפני כחודשיים הופיע אצלי טנטון, קלטתי שזה זה אחרי כחודש ועם התקף חריף שהוביל לשבוע של חוסר שינה, ירידה בתיאבון ומתח רב. לאט לאט זה נרגע אבל מדי פעם משהו גורם לעלייה וקושי בתפקוד (לרוב זה חוסר שינה שבחלקו קשור לטנטון ובחלקו לא) האם ישנן המלצות על מדיטציה מסוימת שעוזרת ספציפית להרגיע את הטנטון? אני כבר כמה ימים בקשיים עם העניין.. זה החריף אחרי שני לילות שלא ישנתי יותר מדי ומאז אני במאבק.. תודה מראש

29/02/2016 | 21:41 | מאת: עייפה

האם ישנה בעיה עם טיסות בגלל הטנטון? וגם עד כמה אפקטיבי ללכת למסיבות/הופעות עם אטמים? האם הדברים האלה מחריפים תמיד את הבעיה? האם יש בעיה עם נגינה בגיטרה?

03/03/2016 | 11:09 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך טיסות לא אמורות להשפיע אלא אם בהמראות ונחיתות כשאין השוואת לחצים טובה והאוזניים נסתמות ואז אין מיסוך סביבתי מספיק והטנטון גובר. אך זה זמני כמו שהאטימה לאחר הטיסה היא זמנית בברכה ד"ר בן דוד

03/03/2016 | 11:26 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

הרעש במסיבות או בדיסקוטקים מאד חזק וגם עם אטמים עדיין עלול להגרם נזק. חשוב להתרחק מהרמקולים.

03/03/2016 | 11:13 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך לא כתבת האם הטנטון חד צדדי או דו צדדי דבר חשוב לגבי ברור מקור הטנטון. באשר לסיוע להרדם מנסיוני טכניקות קוגניטיביות עם תרגול שליטה בתשומת הלב ובצורת החשיבה והרפיה באמצעות סוגסטיה עוזרות. חשוב גם מיסוך חלקי באמצעות רעש לבן בכל שעות השקט. בברכה ד"ר בן דוד

04/03/2016 | 09:18 | מאת: עייפה

הצדדים כשמחריף ממש, בעקרון שום דבר לא עוזר כשזה מחריף. כנראה שאין מנוס מכדורי שינה.. (כל השבוע הזה כמעט ולא ישנתי)

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)