סחרחורות וטינטוס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/12/2015 | 23:31 | מאת: אור דרורי

היי, שמי אור בת 24 . בעבר חוויתי התקפים של כמה ימים של סחרחורות חוסר שיווי משקל,בחילות,וטינטון יחסית נסבל שומעת אותו רק בלילה. בעת ההתקפים זה מתגבר טיפה. עברתי סיטי ראש,בדיקת שמיעה,הולטר לחץ דם,אקו לב,והולטר לב וכולם יצאן תקינים. אחרי שנה שוב חזר לי לכמה ימים הסחרחורות מלווה בחיוורון ובחילות זה קורא בעיקר כשאני מזיזה את הראש. בשכיבה בלי תזוזה אני פחות מרגישה. הרופאה שלחה אותי לבדיקת eng והבנתי שזו בדיקה ממש לא נעימה. קצת חוששת שזה ירתק אותי עם סחרחורות שוב כי אני סטודנטית ואין לי אופציה לשבת בבית. מה ניתן לעשות? אציין שגם המזכירה שלי בימים שהרגשתי מסוחררת גם סבלה מסחרחורות ואותם סימפטומים כמו שלי שיערתי אולי שזה ויראלי. ממה זה יכול להיות? אני כבר אובדת עצות.

14/12/2015 | 15:42 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום אור צרוף של סחרחורת וטנטון עשוי להיות ממקורות שונים . גם אם השמיעה הייתה תקינה חשוב להמשיך לעקוב על בדיקת השמיעה לברר אם אין ירידה חדשה. חשוב להיבדק ע"י מומחה סחרחורת וגם לעבור בדיקות דם ספציפיות לשלול חוסרים כמו הפרעה בתפקודי בלוטת התריס או חוסר ויטמין B12. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)