סחרחורת

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/11/2014 | 17:30 | מאת: ליא

שלום לפני כשבועיים היה לי סחרחורת פתאומית וכבדות בראש הרגשתי שעוד מעט אני עומדת להתעלף ונאלצתי לשכב במיטה ולנוח עם רגליים מורמות מאז המקרה הזה ועד היום אני יום יום עם סחרחורת אני מתקשה לתאר את ההרגשה,, זה מין אי יציבות ראש כבד וחוסר ריכוז וכשאני מניעה את הראש במהרה זה מחמיר ,, איני חשה שהחדר מסתובב או משהו אלא כשאני הולכת או קמה זה מחמיר אני גם לא מפוקסת זה ממש מפריע לי יש לציין שלפני חודש וחצי הייתי בחו"ל , במטוס תמיד אני סובלת מכאבים באוזניים אני לא יודעת אם זה קשור אבל כבר זמן מה שיש לי אי נוחות באוזן ימין כמו לחץ ואוויר לפעמים שאני מדברת הקול שלי מפריע לי וכשיש רעש גבוהה אני ממש סובלת לפעמים כשאני ישנה מרגישה כמו משהו שמושך לי את האוזן פנימה , רופא אף אוזן גרון בדק ואמר שהאוזן נקייה !! הוא שלח אותי לבדיקת שמיעה ליתר ביטחון ,, אני פשוט בלחץ וחרדה שאולי יש לי גידול מוחי , אציין שאין כאב ראש כלל רק כבדות , לפני חצי שנה קרה לי שהיה לי סחרחורת סיבובית שחלפה לאחר חודש וגם סבלתי מאוד וחשבתי שכל החיים אני תקועה עם המצב הזה. בת 23 תינוקת שוקלת 48

23/11/2014 | 08:23 | מאת: יהודה בן יוסף

אם מצאת פיתרון או משהו אנא שלחי הודעה או משהו0526422127

23/11/2014 | 20:43 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום ליא לא כתבת אם בצעת בדיקת שמיעה. אם כן מה תוצאותיה. הרגשת עילפול יכולה להיות על רקע ירידה ברמות הסוכר בדם. האם התופעות קשורות לארוחות ? נדיר ביותר שהסיבות למצב כמו שלך נגרם מסיבה מדאיגה. כדאי לעבור סדרת בדיקות כלליות כמו תפקודי בלוטת התריס, רמת ויטמין B12, העמסת סוכר, בדיקות ל.ד. בשכיבה ועמידה וכל הדברים בהתיעצות עם רופא פנימי. חשוב להדגיש שסחרחורות גורמות לחרדות וחרדות מחמירות סחרחורת. לכן טיפול בכוון הרפיה יכול תמיד לעזור. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)