דיזינס לאורך כל שעות היום

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/01/2019 | 00:38 | מאת: גיל

שלום, אני בת 22, תת פעילות של בלוטת התריס (מאוזנת). משתמשת ביוטירוקס לתת פעילות ובגלולות yaz. חודש וחצי מרגישה כאילו אני הולכת על טרמפולינה או כמו על מעלית שעולה ויורדת בכל צעד שלי. גם בישיבה מורגש מאוד וקשה לי לשבת יותר מכמה דקות ברצף בלי לחוש בדיזינס. רופא אאג לא מצא משהו, נוירולוג שלח לct ראש שיצא תקין. גם לmri ראש ועמוד שדרה צווארי אך עדיין אין תוצאות. הדיזינס משפיע עליי כמעט בכל שעות היום אפילו בשינוי תנוחה בשכיבה. שתי שאלות: 1. מה אפשר לראות בmri שאי אפשר לראות בct? 2. מה הסיבות האפשריות לכך? תודה מראש

23/01/2019 | 20:30 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב MRI יעיל יותר באבחון רקה רכה מאשר CT. למרות זאת אם הCT תקין סכוים מצוינים שגם MRI תקין . כדאי להמשיך לברר מעבדתית כמו ויטמין B12 , חומצה פולית . וכן מערכת החיסון . אם הכל תקין יש אפשרות אולי שזו תופעה גופנית שנגרמת עקב לחץ נפשי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)