התקף סחרחורות - וירוס

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

18/12/2018 | 08:12 | מאת: ל

לפני כחצי שנה סבלתי מהתקף סחרחורת מתמשך, הייתי אצל כמה רופאים שאבחנו וירןס במערכת הוסטיבולרית. חודשיים לאחר מכן עברתי ניתוח בהרדמה מלאה ולאחר מכן שוב סבלתי מסחרחורות במשך כמה ימים (לא באותה עוצמה של ההתקף הראשון,). בימים האחרונים אני במתח נפשי ולא ישנה טוב ושוב חזרו הסחרחורות (לא באותה עוצמה של ההתקף הראשון וההתקף השני..) זאת מן תחושה של חוסר איזון קל. האם הגיוני שעדיין מדובר באותו וירוס?

לקריאה נוספת והעמקה

כדי לענות לשאלה זו יש לבצע בדיקת ENG שבד"כ מראה חולשה של המערכת הווסטיבולרית בצד שנפגע ע"י הוירוס. אם אכן צד אחד חלש יותר נוצרת במשך הזמן הסתגלות ע"י שימוש יותר בצד התקין, מצבי מתח ועיפות עלולים לפגוע במצב ההסתגלות ולהחמיר סחרחורת . לעיתים תגובה של מתח בעקבות סחרחורת עשויה לגרום להחמרת הסחרחורת בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)