BPPV' שיווי משקל, תרופה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

16/12/2018 | 19:30 | מאת: גלעד

שלום גיל 45. מזה 13 שנה לוקח פמוטידין ( גסטרו ) 40-60 מג ליום עקב GERD. לפני כ 8 שנים לקחתי 1 כדור לנטון ב 9 בבוקר ובאותו יום ב 11 בלילה הופיע BPPV קשה עם ניסטגמוס. חלף לאחר 4 טיפולי אפלי. מאז מדי פעם יש תחושת נדנוד ושיוט לפני 5 שנים ניסיתי לוסק והיתה תחושה של יותר נדנוד אבל לא היה BPPV לשמחתי. אני ממשיך עם גסטרו 60. הרופא אמר שזה מינון גבוה ולא מומלץ ומציע שאנסה שוב לוסק. רציתי לשאול האם במידה ואקח לוסק יכול להיות לי נזק לשיווי משקל שיחמיר מאוד את מצבי? האם זה סיכון סביר לקחת? תודה

21/12/2018 | 13:47 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב התרופות נגד GERD בד"כ אין להן קשר לBPPV. יש לברר סחרחורת כמקובל ע"י בדיקה ווסטיבולרית קלינית ובדיקות עזר נוספות לפי הצורך. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)