סחרור מסתורי,דיזינס,ללא פיתרון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/10/2018 | 14:18 | מאת: אבי

שלום רב רושם כאן כי כי התייאשתי מהרפואה בארץ ואדישות הגוף הרפואי בן 31 כבר 3 חודשים של תחושת ראש כבד,סחרור,מין דיזינס,רצון לעצום את העינים כדי להפסיק את הטשטוש,עינים שורפות,אוזנים שנסתמות כל רגע !! ויש צורך בלבלוע רוק לוסת לחצים !יש לציין שהתחושות משתפרות עם הזמן,העינים כבר לא שורפות ותדירות הסחרורים ירדה אך קיימת בהחלט,יש גם תופעה שבעת שיחה ארוכה עם אדם אחר הלחץ באוזניים/בראש (מאוד קשה לדייק בהרגשה) מתגבר ונהיה מן סחרור/טשטוש,מפסיקים לדבר בולעים רוק וזה עובר.עשיתי בדיקות דם,אקו לב,פעמים א.א.ג בדיקת אנדוסקופיה באף ,צילום בחוליות הצוואר,עיסוי רפואי, בדיקות ראייה כולל התבוננות בעצב הראייה ,רופאי משפחה. הופניתי לבדיקת שמיעה ונוירולוג אך התורים מאוד ארוכים הסביבה טוענת שמדובר בחרדה,אני לא מרגיש שכל זה מגיע מחרדה. הסחרור מגיע בעיקר בהליכה ,שינוי מצבי תאורה בין חושך לאור התבוננות למעלה,הרמת הראש לאחר שהתבוננתי למטה ובעת כניסה למרכז קניות שאני מסתכל על המדפים והמוצרים השונים,אשמח לעזרה !

לקריאה נוספת והעמקה

שלום רב אכן הבדיקות הנוספות שהומלצו אכן חשובות . לא כתבת אם נבדקו רמות B12 ותפקודי בלוטת התריס. אם אתה אלרגי ואם יש קשר לחזיפה לחומרים מסוימים שמסבירים הצריבה בעיניים ויכולים לגרום לסחרחורת . אם כל הברור המלא יהיה תקין לא ניתן לשלול מתח כגורם לתחושותיך , מאחר ומתח יכול להפוך לתחושה גופנית כמו כאב ראש, עליה בלחץ הדם וסחרחורת אופינית לגרוי ראיתי בדומה למקום צפוף מקום גבוה וכו. לא מודעים למתח כי התופעות הגופניות קיימות כשמדחיקים תת הכרתית את המתח. בברכה ד"ר בן דוד

15/10/2018 | 19:41 | מאת: אבי

תודה רבה ד״ר בי 12 תקין בלוטת התריס עשיתי לפני חמישה חודשים תקין,לא נחשף לחומרים שמגרים עינים,תופעת העינים פסקה ורמת הסחרור ירדה אך אוזנים אטומות עדיין ויש צורך בהשוואת לחצים במשך כל היום!היום נערכה בדיקת שמיעה+טימפנומטריה ונאמר לי שתקין לגמרי.מיואש

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)