אובחנתי כחולת ורטיגו על ידי רופא אף אוזן גרון

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

21/09/2018 | 20:53 | מאת: יהודית

סובלת כבר 6 שבועות מורטיגו שאובחן על ידי רופא א.א.ג. נשלחתי לטיפול פיסיוטרפי. אחרי 2 טיפולים הייתה הטבה אך אחרי יומיים הכל חזר. אחרי 7 טיפולי פיסיוטרפיה עם עליות וירידות,אך בשורה תחתונה אין לי שיווי משקל ואני נוטה ליפול בזמן הליכה.נישלחתי שוב ל-א.א.ג. והוא הפנה אותי לנוירולוג. הרופא אמר שאין בעיה נוירולוגית. הוא נתן לי כדורים 3 פעמים ביום למשך חודש(בטאהיסטין 16 מ"ג) הוא גם המליץ לא ללכת לפיסיוטרפיה. האם לקחת את הכדורים או ללכת לפיסיוטרפיה או לעשות את שניהם.נ.ב. חליתי בסרטן המעי הגס לפני שנה ונותחתי בבני ציון.אני נמצאת במעקב. אודה לך אם תאיר את עיני. חג שמח

23/09/2018 | 11:22 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רב קשה להמליץ מבלי שידוע נתוני הבדיקה הקלינית של אא"ג ונוירולוג. שיוט היא לעיתים תגובה לחרדה שמגרמה מהתקף הסחרחורת הראשוני. כדאי לבדוק ויטמין B12ותפקודי בלוטת התריס.

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)