סחרחורות ונידנודים והרגשת ריחוף

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

11/06/2018 | 23:19 | מאת: עדן ארג'י

אני מרגישה כבר חודש וחצה הרגשה של ריחוף בילבול בראש חזק מאוד מאוד .. סחרחורות מרגישה שהראש זז לי מיביפנים קשה לי לשבת אני צריכה רק לישכב .. אני לא יכולה לעמוד .. אני לוכחת כבר שלוש שנים לוריוון ... כדור אחד ביום אני לא יודעת מה לעשות עם זה חייבת עזרה

13/06/2018 | 08:52 | מאת: ד"ר בן דוד יעקב

שלום רב לא כתבת איזה בדיקות עברת. כדי שאוכל לייעץ אני זקוק לפרטים נוספים. סוג סחרחורת כזה לא מתאים לפגיעה במערכת הווסטיבולרית של האוזן הפנימית . אם נוירולוגית כולל הדמיה הכל תקין . ואם מבחינת בדיקות דם כולל ויטמין B12 ותפקודי בלוטת התריס- תקינות , יש לברר גם נושא של מתח אשר לע"ק גורם לתופעות כפי שתארת ולכן יש לברר ולטפל בתחום זה. בברכה ד"ר בן דוד

18/06/2018 | 01:48 | מאת: עדן ארג'י

תודה .. עשיתי בדיקות דם הכול יצא תקין חוץ מי חוסר ויטמין d אני לוכחת לוריוון כבר שלוש שנים ואני לוכחת כדור אחד ביום אני סובלת מי התקפי חרדה קשים מאוד זה יכול ליהיות קשור לזה ? ... וגם עשיתי סיטי ראש פעמיים אחד ליפני שנה ואמרו שיש סינוס משהוא ואחד ליפני חודש שיצא תקין שעשיתי בבית חולים ... פשוט יש לי קפיצות בפנים רפלקסים כאלה סחרחורות פנימיות כאלה כמו אי שיווי מיקל כזה הראש זז מיביפנים וגם בראש נופל לצד ליפעמים קשה להסביר את זה ואני לא יודעת עוד איזה בדיקות לעשות הכול תקין הייתי אצל נירולוג פעמיים אבל הם לא בודקים כול הזמן אומרים לי שזה חרדה ואני מרגישה את זה זה כול כך מפחיד אותי אני לא יודעת מה לעשות אני ישמח לתשובה.. או יעוץ מה צריך לעשות ומה זה יכול ליהיות

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)