טנטון בעקבות הרמת משקולות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

07/02/2018 | 19:24 | מאת: יעקב

שלום רב בן 60 מתאמן אנטנסיבית באימוני כוח במשקלות בחדר כושר. לפני יותר שבועיים בזמן הרמת משקולות ידיים לצדדים חשתי בלחץ גובר על העורף והצוואר. למרות זאת המשכתי ועשיתי מספר סטים מאומצים בשלב מסויים חשתי כעין מכת חשמל בעורף עם הקרנה לקרקפת, באותו רגע החל טנטון חזק באוזניים שלא פסק עד היום והפך למטרד מציק ביותר הפוגם קשות באיכות חיי. בדיקת שמיעה יצאה תקינה. אני נוטל תרופות - קומדין , אמדולפין ללחץ דם , ליפיטור וסיאליס יומי - לערמונית מוגדלת. רופא א.א.ג. אמר שאין מה לעשות ויעבור מתישהו בחודשים הקרובים. הפסקתי להתאמן במשקלות מאחר ואני חש לחץ בעורף והקרנה לקרקפת גם במשקלים קלים. שאלתי - מה קרה לי לדעתך? האם עלי לעשות בדיקות נוספות בתחום האורטופדי או העצבי? האם יעבור מתישהו? תודה רבה

07/02/2018 | 19:57 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום יעקב לפי התיאור שלך המצב יכול להתאים לפגיעה בעמוד השדרה הצווארי. אפילו הטנטון יכול להיות קשור. המלצתי שתבצע בדיקת אותופד מומחה לעמוד שידרה ועד אז אל הייתי מפסיק פעילות בחדר כושר. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)