סחרחורות וחוסר יציבות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/02/2018 | 14:57 | מאת: א

שלום, כבר כמעט 3 חודשים שאני סובלת מסחרחורות. זה התחיל עם כאבי ראש שהוגדרו כמתחיים ובעזרת אלטלרולט עברו. עשיתי ct ראש,mri מוח,בדיקות דם,בדיקת בלוטת התריס,רופא א.א.ג,בדיקת עיינים,היתי אצל נירולוגים,היתי אצל נירולוגית שמומחית בסחרחורות,עשיתי בדיקת eng ו vhit. הכל תקין. ממה זה יכול לקרות? האם יש עוד בדיקות שניתן לעשות? אני מרגישה כאילו אני על גלים,כאילו הרצפה בורחת לי.

05/02/2018 | 21:54 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום לך בהסתמך על כל הבדיקות שעברת וכלן תקינות - ככל הנראה מדובר בתופעה של מיחושים גופניים על רקע מתחים או חרדות . לעיתים מתח תת הכרתי פוץ בצורת כעבי ראש, יתר לחץ דם , דופק מהיר וגם סחרחורת מסוג - שיוט כפי שיש לך . האם ברקע יש מיגרנות ? בכל מקרה מומלץ ברור וטיפול בתחום הנפשי . גם אם אין תחושה של מתח עקב היותו תת הכרתי. גם עם הסחרחורות על רקע מיגרנה גם אז עוזרת ההרפיה והורדת הלחץ. בברכה ד"ר בן דוד

06/02/2018 | 18:58 | מאת: א

לא ידוע לי כל מיגרנות. כרגע אין כאבי ראש רק את ההרגשה הזאת של החוסר יציבות. אז לדעתך ולפי מה שכבר עשיתי אין שום דבר פיזי אלא כנראה נפשי? הטם יכול להיות סחרחורות באופן תמידי בגלל מגרנות?

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)