סחרחורות וחוזר יציבות

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

13/01/2018 | 22:08 | מאת: בת-אל

שלום לך, מזה כחודש אני סובלת מסחרחורות שהן אינן סיבוביות אלא תחושת חוסר שיווי משקל כאילו שאני עומדת ליפול, הן מלוות בבחילות, כשאני רוצה לישון ומניחה את הראש על הכרית אני מרגישה לחץ נוראי בראש כאילו מישהו הפך אותי. בדיקות כלליות יצאו תקינות ניקור מותני, דם, סיטי ראש, א.א.ג, וכו' מה זה ואיך ניתן לטפל בזאת?

16/01/2018 | 23:41 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום בת-אל אלה תופעות בד"כ מבעיות כלליות כגון אנמיה חוסר B12, שנוי בל.ד. תת פעילות בלוטת התריס וכו'. אך אם הכל תקין אין לשלול שהמדובר בסומטיזציה של מתח .מתח יכול להתבטא בבעיות גופנית בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)