שאלה דחופה!עקירת שן בינה וסחרחורות!

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

05/10/2017 | 13:44 | מאת: שואלת

שלום, לפני 6 ימים עברתי עקירת שן בינה ימנית עליונה עקב חור בשן ולדברי רופא השיניים היא הייתה מעט לחוצה בתוך הסינוס כך שבזמן העקירה הוא נאלץ לחצות אותה ואז לעקור אותה. בסוף הטיפול הרגשתי סחרחורת נוראית שעברה לאחר כמה שעות אך מהיום שלאחר העקירה ועד היום יש לי תחושת "ראש כבד" נוראית שמתגברת כאשר אני מטה את הראש לצדדים או מעלה ומטה ו"זבובים שחורים"בעין ימין כאשר אני מזיזה את העיניים.כאשר אני הולכת אני מרגישה כאילו הגוף נמשך ימינה,ראש כבד,וכאילו אני מנותקת מהסביבה. הייתי שלשום אצל רופאת א.א.ג שבדקה לי את האוזניים ועשתה לי בדיקה בה ישבתי על מיטה ,נשכבתי מהר והסטתי את הראש פעם ימינה ,פעם שמאלה והרופאה אמרה שהיא לא חושבת שהמקור הוא האוזן.מה ניתן לעשות?למי לפנות? ההרגשה נוראית!!

12/10/2017 | 09:38 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך ראי תשובתי הקודמת בנושא זה. יחד עם זאת בהתחשב בפרטים הנוספים , יש לדעתי לפנות לנוירולוג. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)