סחרחורת בזמן שינה ללא שינוי תנוחה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

23/08/2017 | 07:10 | מאת: רונית

היי ד״ר. אני בת 32 . בריאה בד״כ. טכיקרדית. חולשה ויסטובלרית אוזן שמאל ללא העדפה כיוונית 69% מזה ארבע שנים. בלילה באמצע שינה , יש מצבים כאלה שאני מתעוררת אבל לא פוקחת עיניים בכלל ומרגישה סחרחורת ומשיכה לצד למרות שאני לא זזה בכלל. האם זה מאוזן פנימית או יכול להיות משהו אחר?

25/08/2017 | 18:52 | מאת: ד"ר יעקב בן דוד

שלום רונית החולשה הקלורית משמאל מצביעה על פגיעה ווסטיבולרית מצד זה שכנראה במשך הזמן עברה הסתגלות. כדי שאוכל לענות לשאלתך בדבר התחושה בלילה. חשוב שתעברי בדיקה ווסטיבולרית קלינית . אם הסחרחורת מופיעה בעת שאת מסתובבת לאחד הצדדים במיטה - סכוי סביר שמדובר בBPPV 0 נשירת הקריסטלים. שהטיפול פיזיותרפיה קצרה. בברכה ד"ר בן דודו

28/08/2017 | 20:22 | מאת: זוהרית

היי גם אצלי גילו באוזן אחת 39 חולשה ...4 שנים את ככה ? איך חיים עם זה ? :(

07/09/2017 | 07:19 | מאת: רונית

היי, יש תקופות שעוברות בשלום ויש תקופות שזה קשה ספציפי לפני מחזור או לחץ נפשי או עייפות פיזית. מה שכן כדאי לדבר על זה ולשחרר את הרגשות כלפי חוץ כי הסיכוי לדיכאון הוא מאוד גבוה

09/09/2017 | 22:11 | מאת: זוהרית

מקווה שהמוח יסתגל לזה ...ותגידי גם לך בזמן נסיעה יש שיפור משמעותי בתחושה?

09/09/2017 | 22:14 | מאת: זוהרית

אגב ..עשית פיזוטרפיה לזה ? אשמח שנדבר 0543342495

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)