סחרחורות ודפיקות לב בקימה

דיון מתוך פורום  סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)

02/01/2017 | 15:38 | מאת: שרה

שלום, לא יודעת אם השאלה קשורה לפורום הזה ספציפית.. אבל אנסה את מזלי :) בזמן האחרון לאחר ישיבה ממושכת, כשאני באה לקום או מתמתחת לדוגמא, פתאום אני מרגישה מעין סחרחורת ודפיקות לב כאלו. זה אורך ממש כמה שניות. השאלה אם עלי לבדוק את זה או שזה נורמלי?... אני בת 24, עם ברזל נמוך(לוקחת כבר חודשיים כדורי ברזל). תודה רבה מראש

08/01/2017 | 21:29 | מאת: ד"ר בן דוד

שלום לך התמונה למצב של לחץ דם נמוך השר מוחמר עם שנוי תנוחה ממצב שכיבה לעמידה. הדבר מוחמר עוד יותר בכמצב של אנמיה מחוסר ברזל. מעבר לבדיקת לחץ דם בשכיבה ובעמיד מומלץ בדיקת הולטר של לחץ דם וגם בדיקת TILT אשד בודקת לחץ דם ודופק במצב שכיבה ובמצב שהמיטה מתיצבת במצב אנכי. בברכה ד"ר בן דוד

מנהל פורום סחרחורת וטינטון (רעשים באוזניים)