עזרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

11/11/2010 | 00:20 | מאת: דוד

שלום בן 31.עד לפני חצי שנה בריא לחלוטין. לפני חצי שנה אובחנתי בפרוסטטיטיס כרוני. טופלתי בצטרופלוקסצין ופרוקטוגליבנול כ 4 חודשים עדין סובל מהמחלה. מטופל בפרמיקסון.אני כרגע מטופל ע"י אורולוג ע"י מסג' לערמונית. לפני חודשיים החלו כאבים בבטן מתחת לצלעות. בבטן התחתונה. במותניים.שילשולים. כאבים ברקטם לפני יצאיה. צואה ירוקה. כאבי מפרקים בכפות הידיים. באצבעות .בברכיים. גב תחתון. דקירות מאחורי העיניים כאבים בצוואר. לחץ בגרון. גרן יבש. קושי לבלוע רוק. לשון מחופה. רופא אף אוזן גרון מצא ריפלוקס. רשם לי לנטון. לא עזר תחושת נימול בכפות הידיים והרגליים. גפיים נרדמות. חולשה ביד שמאל. התקפות של סחרחורות וחוסר שיווי משקל. עייפות כללית. נרדם בשעות הערב המוקדמות כאבים בשריר ביד שמאל. התכווצות לא רצונית של שרירים רעידות באגודל יד שמאל הפין שלי בחודשיים האחרונים נוטה לצד ימין דחיפות במתן שתן. השתן יוצא מפוצל. כאבי בשפיכה. כאבי אשכים. צילצולים באוזניים. יכול להיות הדרדרות בשמיעה. בדיקות דם תקינות. קולונוסקפיה וגסטרו תקין בדיקה של רופא נוירולוג תקינה רופא אף אוזן גרון מצא ריפלוקס אולטראונד בטן מצא כבד שומני. אולטרסאונד כליות ודרכי שתן תקין. תרבית זרע מצאו חידק מסוג קוקים גרם חיובים תרבית שתן תקינה בדיקת רופא עיניים תקינה תרבית צואה תקין בדיקת תפקודי כבד וכליות (דם) תקינה חוסר בויטמין D בדיקת מחלות מין שלילית מחכה לבצע בדיקת וידאו קפסולה של המעי הדק. EMG. האם תוכל בבקשה לעזור לי לדעת מה אני סובל? האם המצב יכול לנבוע מהמסג' לערמונית האם אני חולה בפיברומיאלגיה

11/11/2010 | 09:48 | מאת: ד"ר גלב סלובודין

קשה לתת אבחנה בפורום.

08/12/2010 | 23:18 | מאת: ריבה

אני לא רופאה אבל כתבתה שחסר וטימין D ,האם זה ויטמין D3 ? אם כן ? תיפנה לאינקרינולג שיחשב לך לפי היחס החסר כמה אתה צריך לקחת ואם אתה יכול להוסיף גם סידן , התאור המורכב שכתבתה נותן תמונה רחבה כי סביר להניח שאתה נימצא בעודף חומציות מוגבר תנסה אולי לבקש בדיקת PH בדם ובשתן הכיוון לפי עניות דעתי זה לתת לגוף חומר בסיסי (הסידן) וויטמין D3 שביחד עם הסידן עוזר לגוף לאזן את החומציות גם תזונה שמאזנת חומציות - בסיסיות יכולה לעזור תיקרא בגוגל לגבי הנושאים של דלקות בגוף ,מחסור בויטמין D3 ,ו מה המשמעות לכך בגוף !? , ותיראה אם זה קשור אליך שיהיה לך בהצלחה

מנהלי פורום ראומטולוגיה