רקע מחלת טקיאסו , עם טיפול פרדינזון מוטטרקסט וביולוגי אקטמרה

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

30/08/2019 | 17:07 | מאת: זאהר

שלום , אני אבא לילדה שגילו אצלה לפני 4 חודשים מחלת טקיאסו , והיא מקבלת תרופות , פירנדזון מטוטרקסט וביולוגי אקטמרה 3 חודשים חודשיים ראשונים קיבלה כל חודש 720 מ״ל וחודש השלישי העלו את זה ל800 מ״ל , השאלה היא , הילדה שלי שבועיים עם כאבי ראש חזקים מצד שמאל מעל האוזן ואפילו תרופות חזקות בקושי מעלמים את הכאב ,, לפני יומיים התעקם אצלה הפה לצד שמאל , עשו סיטי אנגיו ואי מר איי והנירולוג שלל בעיה ניורולוגית ושלל אירוע מוחי ובדקו אותה שני רופאים בכירים אף אוזן גרון גם הם ששלו בעיה ששייכת להם , , אז מזה יכול להיות , אשמח אם תתני לי תשובה או לכוון אותי לאן לפנות על מנת לדעת ממה נגרם לה .

שלום אנא פנה בדחיפות לראומטולוג המטפל

מנהלי פורום ראומטולוגיה