כאבים בגוף וחולשה ותפקוד כבד

דיון מתוך פורום  ראומטולוגיה

12/03/2019 | 16:52 | מאת: דינה

שלום וברכה בת 25 כשלושה חודשים אחרי לידה שניה. סובלת מעט מחרדות ואחרי לידה ביתה תקופה מעט לחוצה.. חודש אחרי לידה החלו לי מעט כאבים בכל הגוף בעיקר ידיים ורגליים עשיתי בדיקות דם אנזימי כבד גבוהים מעט בערך 80 מדדי דלקת גם גבוהים וגם בי 12 גבוה בהמשך התחושות השתנו הכאבים עברו והרגשתי רגל תפוסה וצורך אדיר להזיז אותה.. תחושה של אי יציבות בעיות עיכול רגליים קפואות מידי פעם.. חזרתי על בדיקות הדם הכל חזר לטווח חוץ מהאנזימי כבד שירדו במעט יש לציין שבדיקה נוירולוגית תקינה כלי דם תקין לאורטופד לא היה הרבה מה להגיד וגסטרו נתן בדיקות דם מיוחדות לכבד. נכון לעכשיו התחיל לי חולשה לא נעימה הרגשה כללית לא משו.. והכי חשוב זה הרגליים..חולשה ברגליים! כאבים מעט גב תחתון וישבן וכאבים בגוף חזרו במעט..יש מעט בחילות.. מה עוד אני צריכה לעשות? האם החולשה בגוף וברגליים קשורה לאינזמי כבד אפילו שהם בירידה? האם זה קשור לעצמות? הרופאת משפחה המליצה על טיפול נפשי.. אני מודעת שיש קשר.. אבל מה גישה לי שזה לא רק נפשי.. מה עושים בבקשה. תודה.

שלום, עלייך להיבדק על ידי רופא ועבור בדיקה גופנית מקיפה. ניתן גם לפנות לחוו"ד נוספת להערכה

מנהלי פורום ראומטולוגיה