אימון בחד"כ לאחר השתלת קוצב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

10/08/2012 | 20:08 | מאת: גיא מילר

שלום יעל. כניראה שאני מועמד (לצערי להשתלת קוצב לב רגיל) עקב קרדומפטיה היפרטרופית קלה עד בינונית. מה לגבי המשך פעילות בחדר כושר לצורך חיטוב הגוף וכושר גופני לאחר השתלת הקןצב?( אני לא בודי -בילדינג, אני מתאמן "רגיל" לצורך עיצוב קל, שריפת שומנים וכושר..)

גיא שלום, כמובן שמאוד מומלץ להמשיך פעילות גופנית גם לאחר השתלת קוצב. אני ממליצה בחום שלאחר השתלת הקוצב תצטרף לאחד ממכוני שיקום הלב בארץ על מנת לקבל תוכנית אימונים מותאמת אישית למצבך ותוכל לקבל את הכלים המתאימים להמשך פעילותך בחדר כושר. מכיוון שאינני סבורה שתוכל לקבל אישור לחדר כושר מיד לאחר השתלת הקוצב, הפעילות במכון שיקום לב תאפשר לך לחזור בהדרגה לכושר הגופני תוך מתן דגשים למצבך הבריאותי ונקיטת אמצעי הזהירות הנדרשים לאחר השתלת קוצב. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני