שתיית מים מרובה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

05/04/2012 | 03:31 | מאת: אילי

שלום לך. בגלל שאני אוהב לעשות הרבה ספורט כמו לדוגמא, ריצות, אימון משקולות בחדר הכושר, כדורגל וכו' אני שותה הרבה מים במהלך היום. רוב הפעמיים שאני מסתכל על השתן הוא בצבע בסדר, אך לפעמיים אני רואה שצבע השתן צהוב ממש המצביע על התייבשות, באותו רגע אני מתחיל לשתות כמות גדולה של מים. האם המחשבה שלי נכונה? תודה רבה וחג שמח

אילי שלום, לרוב הסימן של שתן צהוב מראה על אי שתייה מספקת. אך קח בחשבון שגם עם שתייה מרובה השתן יכול להיות צהבהב. כמובן שבזמן מאמץ גופני רצוי לשתות יותר וודאי שככל שמזג האוויר חם יותר כך צריך לשתות יותר על מנת למנוע התייבשות. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני