אימון לבני נוער

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

01/07/2010 | 14:18 | מאת: יסמין

שלום בני מתעמל מגיל 13 במכון כושר הוא מתעמל 5 פעמים בשבוע פעמיים בשבוע אירובי ושלוש פעמים הרמת משקולות ומכשירים כמובן שיש פיקוח אך שאלתי היא האם יש אפשרות שמאימוני הכוש ר תתפתח בעיה הורמונלית בעתיד או בכלל האם יש סיכון מאימוני הכושר יש לציין שהילד בן 14 ובשנה הוא פיתח גוף מפותח ושרירי היום הוא תאמן 5 פעמים בשבוע ולאחרונה הוא משלב אימון של שעתיים גם אירובי וגם כוח משקולות תודה

שלום רב, אינני מתעסקת בתחום של ספורט ילדים, אך לאור העובדה שיצא חוק המתיר לילדים מגיל אף יותר צעיר להתאמן בחדר כושר, אני מניחה שאין נזק. אבל, כמו בכל גיל ובכל תחום, אין צורך להגזים. המינון בשבוע נשמע הגיוני לנער אך השאלה מה הוא עושה באימון עצמו מבחינת כמות התרגילים, המשקלים שהוא מרים וכד'. אפשר לבוא איתו לאימון ולהתייעץ עם המאמן, באמת רצוי לא להגזים כדי לא לפגוע בשרירים, ברקמות ובגידים. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני