עבודה בשיקום לב מאוד מעניין אותי אשמח להצטרף

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

22/06/2010 | 13:38 | מאת: reda

קורות חיים פרטים אישיים: שם: עבדאלקדר רידא תאריך לידה: 13.9.74 ארץ לידה: ישראל כתובת: טייבה המשולש. ת.ד 3777 קשר: דואל –[email protected]סלולארי- 0526262908 השכלה: תואר ראשון – חינוך גופני תואר שני – פיזיולוגיה של המאמץ – אונ' תלאביב מדריך כושר גופני + התמחות ילדים מדריך כדורגל עבודה וניסיון מקצועי: מרצה לפיזיולוגיה מכללת סחנין לחינוך גופני מרצה לפיזיולוגיה שולחת וינגייט בירושלים (ymca) מדריך לחינוך גופני במגזר הערבי מחוז מרכז במשרד החינוך מורה לחינוך גופני בבית ספר חט"ב אלסלאם טייבה. • מנהל פרויקט מגמת ספורט ופרחי רפואה בבית ספר חט"ב אלסלאם טייבה. • מאמן קבוצת כדורגל ילדים א' טייבה. . יכולת להעביר את החלק העיוני (במיוחד פיזיולוגיה של המאמץ ועוד) בכל קורסי ההדרכה –כדורגל כדורסל חדר כושר • שחקן כדורגל מגיל 10 -33 שחקתי בקבוצת הפועל כפר סבא ליגה לאומית (ליגת העל היום ) בשנות 93-95 הפועל טייבה 95-97 ליגה ארצית ולאומית בני טייבה ליגה ב טירה ליגה ב הייתי בנבחרות ישראל לנערים ונוער בשנות 87-92 . שפות: ערבית: שפת אם עברית: רמה מצוינת. אנגלית: קריאה ברמה טובה מאוד, כתיבה ודיבור ברמה טובה. מחשב : שליטה בוורד -פאוור פוינט- אינטרנט מאגרי מידע בפיזיולוגיה של המאמץ תכונות אישיות- רצינות , עקביות , סבלנות , סמכותיות ושאפתנות

תודה לך על פנייתך. במידה ואשמע על משהו אשמח להפנות. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני