כאב במרכז החזה בעת אימון ריצה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

02/08/2019 | 20:57 | מאת: שני

שלום, אני בת 21. לאחרונה התחלתי להתאמן על מנת לרדת במשקל (65 ק״ג) כשאני רצה על הליכון.. לאחר 5-4 דקות מתחילים אצלי כאבים במרכז החזה, מן לחץ חזק במרכז החזה. הכאבים עוברים בהדרגה כשאני מפסיקה את האימון. האם ישנה סיבה לדאגה?

הי שני, כאבים בחזה יכולים לנבוע מכל מיני סיבות כגון צרבת, כושר ירוד, שרירים תפוסים וגם ממחלת לב. לאור גילך הצעיר הסיכוי למחלת לב אינו גבוה. אך מאחר ולא רצוי לקחת סיכון חשוב ביותר לבדוק כאבים בחזה. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני