תרגילים משקל גוף לאחר צנתור

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

07/08/2018 | 09:22 | מאת: דודו

שלום אני בן 21 עברתי צנתור שני לפני 3 חודשים בעורק הראשי Coraction of aorta הרחיבו לי את הסטנד שהיה מוצר בגלל שגדלתי(הצנתור הראשון היה בגיל 10) התחלתי לעשות ספורט ..הליכות ריצות , אמרו לי שאסור לי להרים משקולות כבדים וכו׳ רציתי לברר לגבי תרגילים עם משקל גוף בלבד.. כמו שכיבות שמיכה כפיפות בטן מתח.. האם מותר לעשות? תודה רבה!!

שלום רב, מאחר ואינני מכירה את הרקע שלך קשה לי לענות לך במפורט. בעיקרון אין סיבה שבגילך לא תוכל לבצע תרגילי כוח בעצימות גבוהה. כדאי שתתייעץ עם פיזיולוג שיתאים לך את המאמצים לפי מצבך הנוכחי. בברכת כושר ובריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני