נגישות
נגישות

לחץ בתעלת עמוד השידרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

04/05/2019 | 08:56 | מאת: אלי

עקב כאבים בגב תחתון וירך ימין עשיתי זריקת וולטרן. הכאב ירד מעט אך נמשך כ6 ימים ועדיין לא הסתיים האירוע. לאחר צילום רנטגן אובחנתי כסובלים מהצרות בתעלת עמוד השידרה ע"י אורטופד. המלצתו פיזיותרפיה. הבנתי שהפתרון האמיתי הוא ניתוח כי הסיכוי שהבעיה תחזור גבוה. השאלה למה לחכות? אולי כדאי ללכת לניתוח?

לקריאה נוספת והעמקה

החלטה לבצע ניתוח נתמכת על ידי אנמנזה, בדיקה קלינית והדמיה מתאימה ( CT\MRI) ללא זה, לא מחליטים דבר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה