ניתוח עמוד שידרה- מהו השם

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/10/2018 | 11:01 | מאת: טובטוב

שלום, אימי סובלת מכאבי גב עם הקרנה לרגליים. אצבעות האגלים היא לא מרגישה ... ויש לה ימול ותחושת שריפה בכפות רגליים. כרבים אוימים מהמותניים שמקרינים כלפי כל הרגל. אתמול היינו בביקור אצל רופא שמתמחה בעמוד שדרה . הוא הסביר שיש לחץ על עמוד השדרה שגורם לכאבים+לבעיה ברגליים. והמליץ על ניתוח לשחרור הלחץ לא הצלחתי להבין מה שם הניתוח... האם תוכל להבין מה שם הניתוח. אני פשט מנסה להשיג אתה מחלקה אבל ללא הצלחה... וכך רשם בסיכום: כאבי גב, הקרנה לרגליים,עם נימול והרדמויות בכפות הרגליים, רושי בהליכה. במקביל נמצאתבטיפול מרפאת ברכיים עקב QA שתי הברכיים. קלינית - ללא חסר נוירולוגי דס. הליכה עם רגל ימין ברוטציה חיצונית. 12/07- CT - שינויים ניוונים עם הצרותתעלה L4-5.. קיימת בעייה משולבתשל גב וברכיים. הניתוח יכול לשפר את יכולת לעמוד וללכתובמדיה מסויימת את תחושת הצרבה והניו ברגליים. בעיות ברכיים עדיין ישארו. אם יש החלטה ניתוחית זקוקה לצילום אגן. צילום עמוד שידרה ותני MRI עמוד שירה מותני. רציתי להבין מהו שם הניתוח.... אןם תוכל לתת לי אור על הרמת קושי של הניתוח. מה עושים בו בדיוק זמן החלמה האם יש דרכים שונים לניתוח הזה סיכונים? תודה רבה

המקרה מסובך לדיון בפורום אינטרנטי, יש לדיין במסגרת יעוץ מסודר אצל כל מנתח עמ"ש שתבחר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה