כאבים חזקים בעמ"ש צוואי ובכתף ימין + C.T

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

30/05/2011 | 15:24 | מאת: אלמונית

במשך השבוע האחרון הנני סובלת מכאבים חזקים בצוואר ובכתף עם הירדמות חלקית של כל היד הזרוע והאמה. אני לוקחת נגד כאבים כל שלוןש שעת מכל הסוגים והמינים שאפשר (ווליום, נקסין, אופטלגין וללא הועיל) לציין שזו פעם ראשונה שיש לי כזה התקף שלא מסתיים שבוע ימים. פניתי לאורתופד ששלח אותי לCT ולאחר הממצאים קבעתי למומחה לעמוד שידרה שיוכל לראותי רק ביום א' הקרוב ואני סובלת מכאבים. עושה גם פיזוטרפיה. קשה לי להזיז הראש ימינה. האם הממצאים שארשום עכשיו הם שכ"כ משפיעים על כאבים שאפילו בלילה אני זקוקה לכדור שינה כי הכאבים יותר חזקים. אגב הכאב התחיל יום אחד לקראת הבוקר - ז"א העירו אותי משינה. לציין שאני סובלת מדלקת פרקים פסוריאטית ומטופלת באנבריל - תרופה ביולוגית ולמרות הכל יש לי כאבים ב- בct : ליפומה כ- 5.5 מ"מ בקשת אחורית שמאלית של C5 עמדה תקינה. C1-C2 שק תקאלי שמור. C2-C3 בקע דיסק קטן אחורי מרכזי, משיק לקדמת השק התקאלי. C3-C4 בלט אנולוס מינימלי אחורי, משיק לקדמת השק התקאלי. C4-C5 בקע דיסק אחורי מרכזי, גורם ללחץ קל על השק התקאלי. C5-C6 בלט אנולוס אחורי, משיק לשק התקאלי. C6-C7 דיסק שמור, שק תקאלי שמור. לסיכום - פתולוגיה ניוונית קלה כמתואר. מספר בלוטות לימפה קטנות, גבוליות ברקמות הרכות של צוואר דו"צ. בלוטות לימפה בודדות מעט מוגדלות תת ליסתיות משני הצדדים. מחכה לתשובתך ועזרתך לכאבים, תודה לך.

שלום לאלמונית, למרבה הצער,אין אפשרות לבצע אבחנה והמלצות לטיפול דרך האינטרנט. אשמח לנסות ולעזור לך בצורה המקובלת בביקור לא וירטואלי ד"ר ליאור מרום 04-8104646 שד' מוריה 40, חיפה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה