כבד שומני - הסתיידות גסה בסגמנט 8

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

04/06/2009 | 17:33 | מאת: ויקטור

בבדיקת אולטרה-סאונד התגלה אצלי כבד שומני דרגה 1, באונה ימנית הסטיידות גסה בסגמנט 8 אבקשכם להסביר את התוצאות ואיזה בדיקות נוספות אתה ממליץ לבצע בכשר הסתיידות בסגמנט 8 עקב רמת שומנים בדם אני מקבלת בתרופה קריסטור 10 מ"ג כשנתיים. להלן תוצאות של בדירת דם: got =41 gpt=53 cholsterol=199 טריגליצירידים - 105 בגלל GOT GPT גבועים, רופת המשפחה המליצה להפסיק לשבועים נתילת כדירי קריסטור הביעה שבזמן שאני לא נותלת כדורים להורדת רמת השומנים, מופיע נפיחות בכפות ידיים ברגליים, ופנים. מודה מראש על תשובתכם

1.אין סיבה להפסיק קרסטור. נראה שהוא עובד מאוד יפה. 2. הסתיידויות הן לרוב תוצאה של ארועים שקרו בעבר, חלבות דימום או זיהום אבל דורש רביזיה של הצילום ע"י מומחים 3.את זקוקה להערכה כללית- גובה משקל היקף מותניים ל"ד רקע משפחתי תרופות מחלות זיהומיות ואז אפשר להסביר כל הממצאים ולהציע דרך טיפול

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול