מחלת הנשיקה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

02/06/2009 | 14:55 | מאת: אסף

שלום רב. עקב ערכי אנזימי כבד גבוהים (GOT=344, GPT=178) הופניתי למרפאת כבד. מלבד התוצאות הללו שאר הבדיקה הייתה תקינה. הרופאה שבדקה אותי העלתה את האפשרות של מחלת הנשיקה, למרות שאין תסמינים שיעידו על כך (מלבד עייפות שאני חש לאחרונה) ובנוסף הן EBV ו-CMV יצאו שליליים. יכול להיות שזה הפתרון? המצב הזה נמשך כבר זמן מה ונראה לי שלאף אחד אין מושג מה קורה ולמה העלייה הפתאומית בערכים. אומנם הכולסטרול שלי גבוה מעט, אבל אני בריא לחלוטין, לא מעשן, לא שותה, ממש לא סובל מעודף משקל, עוסק בספורט באופן קבוע, אוכל נכון. אני נמצא במצב שבו כל דבר כבר נשמע לי הגיוני! תודה רבה ואשמח לשמוע חוות דעת.

אי אפשר להגיע למסקנה הזאת מהנתונים שסיפקת.לפעמים יש צורך בבדיקות חוזרות לפני שמאבחנים את הסיבה למחלה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול