הפטיטיס בי

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

26/05/2009 | 20:57 | מאת: יוליה

אבא שלי נשא הפטיטיס בי, HBe Ag Nonreactive בדיקה מ-24.2.09: AST(GOT) 52 U/L 15-40 (.........)* ALT(GPT) 92 U/L 4-41 (.........)* HBV DNA Quant. >38000 IU/mL הומלץ לו על טיפול ב-Sebivo, אבל יצא שבפועל אבא לא התחיל לקחת את התרופה. בדיקה מ-17.5.09: AST(GOT) 33 U/L 15-40 (.....*...) ALT(GPT) 53 U/L 4-41 (.........)* HBV DNA Quant. 11500 IU/mL חזר פעמיים על הבדיקה, תוצאות דומות. יש תור להפטולוג בעוד חודשיים. להבנתי (לפי aasld) כרגע אין צורך בטיפול תרופתי, בדיקת דם הבאה כעבור 3 חודשים. האם הבנתי נכון (אני רוקחת במקצועי, אין לי אומץ לתת הנחיות של רופא).

השיקולים לטיפול יותר רחבים מאשר הנתונים שסיפקת. אפשר לחכות עד לביקור אצל הפטולוג ומציע לך שתצטרפי לאביך בעת הביקור. ההמלצה לטיפול היתה במקום

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול