וירוס?? בעיות בכבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

30/06/2008 | 21:09 | מאת: ערן

שלום רב, אני בן 40 מזה כ3 שבועות אני סובל מחום בשבועיים וחצי האחרונים החום אחרי הצהריים עלה מעל 38 ועכשיו הוא רק באזור 37.5. הרופאים מעריכים כי זו מחלה ויראלית כחלק מתוצאות הדם שלי: ALT GPT 227.4 AST GOT 112.4 GGT 265.1 LDH 905 WBC 11.9 MCV 79.6 MCH 25.8 MPV 6.92 LYM 5.86 ESR 24שקיעת דם שאר בדיקות הדם והכבד תקין. נבדק גם וירוס EBV: EBV-IgG VCA חיובי EBV IgM שלילי א. האם הכיוון של וירוס הוא הנכון? או שיש לחשוד במחלות אחרות של הכבד או וירוסים נוספים? ב. איזה בדיקות נוספות מומלץ לבקש מהרופא? תודה ערן

רצוי להשלים בירור ע"י צילום חזה ובדיקת סונר בטן, מעקב תפקודי הכבד אחת לשבוע ובדיקת נוגדנים לצהבת A B C המשך בירור בהתאם לתוצאות.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול