ערכים של URIC ACID גבוהים

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/03/2011 | 11:49 | מאת: יחיאל

שלום ד"ר הייתי צריך ליטול כדורים כנגד פטריה ברגל ואז הרופא שלח אותי לבדיקת תפקוד כבד. מסתבר שערך הURIC ACID אצלי גבוה כ-8.8 גם לאחר דיאטה של דיאטנית וביצוע כבר 3 בדיקות בחודשיים האחורנים מסתבר שהערכים לא יורדים ונעים סביב הערך המצוין למעלה גם בהיסטוריה הרפואית שלי 5 שנים אחורה מסתבר שהיו לי ערכים גבוהים שנעו בין 8 ל10.7 מבקש התייחסותך על מה זה יכול להעיד והמלצה שלך ללדרך טיפול למי עלי לפנות ?

ערכי ה URIC ACID אינם קשורים לתפקודי הכבד. הם לעיתים יכולים לגרום למחלות של שקיעת גבישים במפרקים (גאוט) או מצבים אחרים.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול