תוצאות בדיקות דם..........

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

12/06/2008 | 23:49 | מאת: אלי

אני בן 23 ביצעתי בדיקות דם ויש לי בבדיקות דם כמה תוצאות לא ברורות... מכיוון שאני שם לב שיש חריגה. ואלו הן: שם הבדיקה: CHOLESTEROL ערכי נורמה 150-200 תוצאה: 143 שם הבדיקה: CHOLESTEROL-HDL ערכי נורמה 40-75 תוצאה: 36 שם הבדיקה: URIC ACID ערכי נורמה 3-7 תוצאה: 7.4 שם הבדיקה: RBC ערכי נורמה 4.5-5.5 תוצאה=5.71 שם הבדיקה: LUC abs ערכי נורמה 0-0.4 תוצאה=0 שם הבדיקה: %MCRAO ערכי נורמה 0-2.5 תוצאה=0 שם הבדיקה: MCH ערכי נורמה 27-31 יחידות pg תוצאה:27.3 שם הבדיקה: lgG=1125 lgM=261 lgA=154

הבדיקה הראשונה מודדתאת הכמות הכללית של כולסטרול בדמך והיא תקינה HDL CHOLESTEROL הנו ה"כולסטרול הטוב" ורמות תקינות נמצאו כמגנות מפני מחלות כלי דם ולב. ערך זה נמוך במקצת. ניתן להעלותו בעזרת פעילות גופנית. בדיקת ה URIC ACID וRBC אכן מעט מוגברות-מציע להתיעץ עם רופא המשפחה לגבי משמעותה-יתכן ויציע לך שינוים בדיאטה ובאורח חיים- מציע לך לקבוע אצל הרופא פגישה לא דחופה כדי שתוכלו לדון בכך . שאר הבדיקות תקינות.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול