בעיות בתפקודי כבד דחוף!!!

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

25/08/2008 | 09:48 | מאת: מיטל

בשנה האחרונה התברר לי כי יש לי בעיות בתפקודי הכבד לאחרונה נחשפתי לבחורה שחולה בשחפת כנראה שנדבקתי הטיפול שהוצע לי הוא טיפול תרופתי שמהווה בעיה לאנשים עם בעיות בכבד אני בדילמה ולא יודעת מה לעשות הכדורים שאני צריכה לקחת הם רפדין האם לקחת או? אני בדילמה מה עליי לעשות רופא המשפחה המליץ לי לקחת למרות הבעיה מקווה שתעזרי לי ותתני לי תשובה במהרה בתודה

קצת חסרים נתונים על מנת לענות על השאלה שכן לא ברור לי האם מדובר כי קיימת שחפת ריאתית? מעורבות כבדית או חשיפה בלבד. אין ספק כי אם קיים צורך בטיפול למחלת השחפת יש להתייחס לכל מקרה לגופו וכמובן להבין טוב יותר מהי מחלת הכבד הראשונית ועל פי זה לקבל החלטה, בהצלחה.

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול