ירידה מדאיגה במשקל חשש

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

06/07/2020 | 18:23 | מאת: אופיר

בן 50. חרדתי המון שנים. ריפלוקס מטופל בלנטון 30 פעם ביום. כבדהשומני. יתר לחץ דם מטופל. בחודשים האחרונים ירידה מדאיגה במשקל. תוךצארבעה חמישה חודשים מ101 ל95.... ייתכן בגלל חרדת הקורונה...לא יודע... עכשיו החלה הרגשת אי נוחות בבטן מרכזית ועליונה..מאוד מודאג מסרטן.... בדיקות: קולונוסקופיה לפני שנתיים תקין. גסטרוסקופיה במודיעין לפני שנה תקין. סיטי בטן פרוטוקול לבלב לפני כמעט שנה תקין. עשיתי עכשיו בדיקות דם, תקינות. רופא גסטרו שהייתי אצלו חושב שהכל חרדות... אבל יש ירידה משמעותית במשקל ואי נוחות בטנית....

כיוון שזהו פורום למחלות כבד קשה לענות על הכבד כשאין נתונים על הכבד

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול