המשך שאלה נחושת דחוף.התשובה לא ברורה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

03/07/2020 | 00:19 | מאת: 345

דר לא הבנתי את תשובתך בנוגע לנחושת כשהגעתי אליכם הייתי עם נחושת160.בדיקות אצלכם שעשיתי היו תקינות כולל נחושת שהראתה 107 לפתע.אמרו לי כי הכל תקין ואין צורך במעקב.כיצד השינוי הזה?במקביל בדיקת נחושת שנעשתה בקופה שוב טרם הגעתי אליכם הגיעה באיחור עקב בעיה בקפלן נשלחה אליכם ואמרתם כי הלכה לאיבוד לאחר תקופה הודעתם כי הגיעה עם 153 וזה בטווח למרות שנוגע במקסימום הגעתי שוב ואמרתם הכל בסדר אני לא רגועה עם הנושא והשאלה אלייך אם מצריך ברור נוסף. זה כל זה קרה לפני שנה בערך.תשובתך לא ברורה האם מספרים כאלה מעידים כן על וילסון וכן צריך ברור נוסף?אודה על תשובתך המהירה

09/07/2020 | 10:20 | מאת: 345

ועוד דבר דר מלבד שלא הבנתי את תשובתך שרשמת שוילסון זו מחלת אגירה ואת זה אני יודעת השאלה הראשונה היתה אם היו מספרים גבוהים מה זה אומר ומצריך בכל זאת מעקב ובדיקות כי אני לא רגועה ושאלה שנייה אני יודעת שיש עוד מחלות עם נחושת גבוהה ,הם לא נבדקות??תודה

כיוון שיש הרבה דברי שמטרידים את מנוחתך כדאי לקבוע פגישה מסודרת עם כל השאלות על מנת להרגיע את הדבים שמטרידים אותך. קשה מאוד לענות על מספרים מקודתיים בלי יכולת להבין את המהלך והדינמיקה ומה מטריד כל כך את מנוחתך

17/07/2020 | 12:02 | מאת: 345

דר אני גם חושבת ככה ,מאז שנסגר כביכול הנושא ככה במהרה אני לא שלמה עם העניין כי פעמיים בדיקות גבוהות יש להן סיבה בוודאי.אני יכולה לקבוע לבקש להגיע אלייך?מה עוד שיש לי עוד סממן שקראתי שהוא שייך לאגירת נחושת ולמחלה.והסיבה בעטייה נלקחה הבדיקה הראשונה בקופה היה עקב דקירות ונימול ברגליים שלא חלפו ולא מצאו להם הסבר בהדמיות והאמאראי הרבות שעשיתי.מאד מעוניינת להגיע לבדיקה אצלך.אני רק בבעיות בריאות אחרות נוספות רק אסיים את הבדיקות ואוכל לבקש בדיקה אצלך בבקשה?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול