המנגיומה בכבד שממשיכה לגדול

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

25/11/2019 | 03:10 | מאת: בת 32

שלום רב, המנגיומה בבדיקת אולטרסאונד משנת 2016 בגודל 2.4, נעשה סיטי חזה ב2017 וגלדה ל3.4, mri שנעשה בבילינסון ב2018 3.9 על 3, אולטרסאונד שנעשה לאחרונה תוצאה-4.9 על 4 כבד מוגדל. אני ובעלי מנסים להיכנס להריון מה מומלץ לעשות? לאיזה רופא לפנות או שמספיק מעקב פעם בשנה -שנתיים. יש לי כאבים מידי תקופה באיזור הבטן העליונה הימנית. מלבד הממצא הזה לא התגלה שום דבר.

יש צורך לעשות הערכה האם באמת יש גדילה , למעשה אין טיפול ספציפי אלא מעקב

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול