תפקודי כבד גבוהים ובצקת

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/10/2019 | 13:18 | מאת: בת 28

מזה תקופה ארוכה שתפקודי הכבד שלי גבוהים, מצרפת בדיקה לאחר שיפור מסויים gpt-66 got-41 non hdl-231 cholesterol280 עד לפני כשבוע גם ערכי עמילז וldh גבוהים . סבלתי במשך תקופה של כחודש מבחילות,הקאות ושלשולים ולקראת הסוף החלה מעין בצקת/מיימת שהחלה מהברכיים ועולה עד הצלעות, בהתחלה היה ממש קשה לנשום. כרגע, אני סובלת מנפיחות של בצקת מיימת ניכרת בבטן ובירכיים שמגבילה את תנועתי וגרמה לי לפציעות, הרופאה שלי העלתה את האפשרות שמדובר באלבומין אך האלבומין תקין. אשמח לדעת האם יכול להיות קשור לכך שכבר מעל חודשיים תפקודי כבד גבוהים.

28/10/2019 | 13:34 | מאת: בת 28

תוצאות קודמות של תפקודי כבד - ast 154 Alt 135 ldh 623 כשבועיים לפני כן- ast 76 alt 76 לאורך כל התקופה עד הבדיקה האחרונה שבוצעה אתמול עמילז 170 +/-

זה יכול להיות קשור אך קשה לקשר את זה בצורה כזו, יש צורך ביעוץ מסודר של רופא כבד

הייתי שמחה לעזור אך את צריכה לפנות לרופא

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול