בילירובין ישיר גבוהה

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

28/01/2019 | 04:03 | מאת: לביא

היי, אינני יודע אם שאלתי שייכת לפורום הזה אך אולי עדיין תוכלו להפנות אותי לאן כן. במהלך ה4 חודשים האחרונים אני שם לב שעבור אותה כמות של מים שאני שותה השתן שלי צהוב יותר, וגם אם אני שותה הרבה בשתן הלבן או שקוף עדיין יש סוג של גוון של צהוב. בבדיקת דם שביצעתי פעמיים, ביוכימיה ושתן שעשיתי הכל יצא תקין מלבד ערך הבילירובין הישיר של 0.33 (כשנורמה עד 0.3) ובשתן אורובילירובין בערך 2 (כשהנורמה עד 1). תפקודי כבד וכליות תקינים. גם בדיקה סרולוגית של EBV וCMV הייתה תקינה (הראתה חשיפה בעבר רחוק לEBV). האם ולאיזה רופא הייתם ממליצים לי ללכת ואם אתם חושבים שיש צורך בבדיקות אחרות, אילו? תודה

לא צריך בדיקות אחרות הרבה בריאות

28/01/2019 | 16:22 | מאת: לביא

אוקיי תודה, יש לך הסבר משוער לשינוי הזה בצבע השתן ולעליית בילירובין ישיר?

30/01/2019 | 23:04 | מאת: לביא

ביצעתי בדיקה חוזרת והערך היה 0.37 אם אני מעוניין ללכת ליעוץ מקצועי אצל רופא תחומי בעניין, איזה מומחה אחראי בתחום זה?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול