הפטיטיס סי.

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

12/01/2019 | 13:26 | מאת: ולה

עברתי טיפול בהיפטיטיס סי והבראתי.. אין לי יותר היפטיטיס זה מה שנאמר לי. עם הזמן הבנתי שיש לי נוגדנים ושאני לא יכולה ללכת ללמוד לאחות מוסמכת. מה זה אומר שיש לי נוגדנים? למה אני לא יכולה לתרום דם? אני יכולה להדביק מישהו? אף אחד לא מצליח להסביר לי.

לאחר חשיפה לוירוס לנצח יש נוגדנים אין קשר למחלה ואכן אם אין וירוס הבראת מהוירוס מאוד מעניין לדעת מי פסל אותך מללמוד אחיות שכן אין הנחיה כזאת בטח לא למי שהבריא

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול