GGT גבוהה .

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

20/10/2018 | 09:09 | מאת: קובי

שלום , מצרף את תוצאות הבדיקה משנת 2016 ותוצאות הבדיקה 10.2018 . קיים לי ירידה קלה ב GGT אך עדיין גבוה . יש לציין באולטרסונד נמצא כי הכבד שומני קצת .מה עליי לעשות לא אוכל באופן קבוע דברים שומניים , עושה פעילות גופנית , לא שותה ולא מעשן . GGT - 206 (בשנת 2016 - 272 ). SGP - 53 ( בשנת 2016 - 152 ) . כל שאר תוצאות הבדיקה בתפקודי כבד תקינים . CHOLESTEROL 198 LDL 134 תודה

קיימות מספר סיבות לערכי GGT גבוהים בינהם גם כבד שומני, שתיית אלכוהול, נטילת תרופות מסוימות, מחלות אוטואימוניות ועוד. מציעה לבקש ברור ראשוני מרופא משפחה ובמידת הצורך הפניה לרופא מומחה

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול