בילורובין גבוה בבדיקות דם

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

10/10/2018 | 10:57 | מאת: בילורובין גבוה

שלום לפני כמה ימים עשיתי בדיקות דם שהתוצאות היו: Bilirubin Total 1.7 גבול עליון לנורמה הוא 1.2 Bilirubin Conjugated 0.3 גבול עליון לנורמה הוא 0.2 בבירור שעשיתי דרך האינטרנט ראיתי שתוצאה אפשרית לתוצאה עלולה להיות מחלה בכבד כשרציתי להמשיך לטפל הרופאה שלי אמרה שהתוצאות אינן חריגות ומדובר בתסמונת גילברט(הרופאה לא ראתה אותי) הייתי רוצה לשלול אפשרות שהבעיה היא בכבד לכן אני ממשיך לברר(אגב לא היו תסמינים הלכתי להבדק בגלל בחילות שיש לפעמים במיוחד אחרי שתיית אלכוהול ולא מדובר בכמות גדולה או אכילת מזון מהיר, עשיתי בדיקה זאת לפני כשנתיים והתוצאות היו בנורמה(בילירובין כליי 0.7)

הרופאה צודקת ואיננה צריכה לבדוק אותך כדי לאבחן את זה כייון שזהו אבחון על סמך בדיקות דם

10/10/2018 | 22:13 | מאת: בילירובין

לא קיים סיכוי שהתופעה נגרמת עקב פגיעה בכבד?

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול