אנטיביוטיקה ועליה בתפקודי כבד

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

27/08/2018 | 10:54 | מאת: סובל

לפני כחודשיים אובחן לי וירוס cmv מה שגרם לעליה בתפקודי כבד וכן באולטרסאונד נמצא המנגיומה בגודל 1 ס"מ לפני שבוע לאחר סבל ממושך בבטן הובחן לי החיידק הליקובקטר . הרופא הביא לי מרשם ל 3 סוגי אנטיביוטיקה השאלה אם עדיף בשלב הזה לא לקחת אותם שלא לגרום נזק נוסף לכבד ??

המנגיומה הינה ממצא שפיר שלא קשור לאנזימי הכבד. אין מניעה מנטילת האנטיביוטיקה לחיידק ההליקובקטר אך בכל מקרה מומלחץ להתייעץ גם עם הרופא המטפל

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול