איך זה יכול להיות ? נא הסברך

דיון מתוך פורום  מחלות כבד - אבחון וטיפול

04/04/2018 | 19:43 | מאת: שיר

שלום ד"ר מיכל שלום ד"ר אני בת 49 לפני כחצי שעה סתם בביקורת גילו לי AST (GOT( עם ערך 39 אחרי שלושה חודשים ערך 36 ואילו היום שלושה חודשים אחרי 46? ממה זה יכול להיות, מדוע יש פתאום שוב עליה? בנוסף גילו לי ALT עם ערך 50 לפני חצי שנה וכך זה נשאר לפני שלושה חודשים וגם היום יש לציין שאולטראסונד תקין כן יש לי תקופה כאבים באזור החזה והשדיים ויש לי שיעול יבש בדקו לי לב ואין בעיית לב וכאב במפרק הכתף והרגל אודה לעצתך. אני לא יודעת מה אני לא עושה תקין. יש לציין שאין לי כולסטרול או שומנים

קשה להעריך מה הסיבה ואף יכול להיות שאין קשר בין הממצאים לתלונות אנא פנה לרופא

מנהלי פורום מחלות כבד - אבחון וטיפול